Annemarie
steqqie
Betty
Annemarie

Hi, ik ben Annemarie en ben samen met Betty eigenaar van ons steqqie. Ons steqqie kochten we zonder dat daar een weloverwogen plan achter zat. 
Dat gaf ook niet, met het verbouwen maakten we niet alleen steqqie tot een echte plek van ons, ook groeiden langzaamaan de ideeën over de mogelijkheden en de lessen en de workshops die we zelf willen geven. Hierover vind je van alles op deze website.

Over mij:
Vanuit de eigenschappen innoveren en ondernemen zorg ik met plezier voor vernieuwende oplossingen. Ik grijp graag voorbijkomende kansen en ben gericht op het behalen van successen, zonder dat ik daarbij op de voorgrond hoef te staan. 

Sterke kenmerken van mij zijn dat ik rekening houd met anderen, ik de nadruk leg op de grote lijnen, creatief ben, risico’s durf te nemen, sensitief ben en altijd gericht op ontwikkeling en verbetering, het liefst in groepen mensen.
De aandachtspunten die ook bij mij horen, zijn dat ik niet graag routinematig taken uitvoer, eerst het ‘waarom’ moet doorgronden voordat ik goed met het ‘wat’ en het ‘hoe’ aan de slag kan, en mezelf meer zichtbaar profileren.

Wil je meer weten over mij, of over waar ik mijn ervaring opdeed en welke dat zijn, dan ben je altijd welkom voor een kop koffie op ons steqqie. Maar je kunt ook hier kijken op Linkedin.

steqqie

Steqqie is een locatie-onafhankelijk concept met de focus op ruimte om te leren en groeien.

Steqqie is ook onze buitenplaats, waar we met veel energie ons steqqie van hebben gemaakt. In de blogs zie je met welke inspanning deze ruimte tot stand gekomen is.

> algemene voorwaarden

> KVKnummer: 51248212 

Betty

Heee, wat leuk dat je op de site van ons Steqqie bent gekomen en meer over mij wil weten. 

5/5